לביבות אפויות
- נועה חגי הירט
- 31 בדצמ׳ 2019
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון טעים וקל למתכון ללביבות אפויות וטעימות שמתאימות לחנוכה או לכל אירוע אחר שמתחשק נשנוש בריא :) בנוסף, הוא דל פחמימה, כך שיכול להיות לטובת אלה שחשוב להם להפחית פחמימות, אם זה בגלל סכרת או מסיבה אחרת כמו כן, המתכון יכול להתאים לכל סוגי הירקות, אני הכנתי עם 3 סוגים: גזר, קולרבי וקישוא הכי אהבתי את הלביבות קולורבי, אך שאר הטועמים אהבו את שאר הטעמים באותה המידה 😋
מצרכים (כ 40 לביבות): 6 ביצים כוס קמח שקדים גבינת כנען 5% גבינת חמד 5% שקית אבקת אפיה מעט פלפל ואגוז מוסקט שן שום בצל הירק המרכזי: 6 קישואים גדולים או 3 קולרבי או 7 גזרים
אופן הכנה: 1. קצצתי את הירקות עם מג'מיקס, אפשר גם לגרד אותם. 2. חתכתי בצל וטיגנתי עם מעט שמן והוספתי שן שום כתושה. 3. ערבבתי את כל החומרים בקערה והנחתי בתבנית בצורת לביבות. 4. הכנסתי לתנור על 180 מעלות עד שהשחימו.

コメント