top of page

חציל במילוי גבינות או בולונז

עודכן: 10 באפר׳ 2020

מתכון שמשלב שני דברים שאני אוהבת: חצילים וקל ומהיר. יצא 3 :) אז איך מכינים? מצרכים:

2 חצילים בינונים

מילוי גבינה: קופסאת גבינה 5% מומלץ גבינת שמנת 5% אפשר בטעמים, אם נטראלי להוסיף כפית עגבניות מיובשות, 2 פרוסות חמד 5%, 2 פרוסות גבנ"צ 9%

מילוי בולונז: להכין רוטב בולונז או להשתמש בקנוי


אופן הכנה:

שלב ראשון, לקחת חציל ולעשות לו זברה עם קולפן. פס שחור ופס לבן- עם הקולפן.

לשים בתנור ל 20 דקות על 190-200 מעלות.

שלב שני, מילוי. יש אופציה לשני מילויים:

1. מילוי בולונז: לשים בולונז בפנים ולקשט עם פרוסות עגבניה, לאכול אח"כ עם כף טחינה

2. מילוי גבינות: לערבב גבינת שמנת 5%, אפשר קוטג', ממרח עגבניות מיובשות ולשים מעל פרוסת גבנ"צ/ חמד.


לאפות בתנור למשך 20 דקות על 180 מעלות.

Kommentare


השאר/י פרטים ואחזור אלייך בהקדם

תודה שפנית אליי! כבר חוזרת אלייך :)

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

הרימון 12

רחובות

052-4445621

noahagayhirt@gmail.com

© נועה חגי הירט

bottom of page