חציל במילוי גבינות או בולונז
- נועה חגי הירט
- 31 בדצמ׳ 2019
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 10 באפר׳ 2020
מתכון שמשלב שני דברים שאני אוהבת: חצילים וקל ומהיר. יצא 3 :) אז איך מכינים? מצרכים:
2 חצילים בינונים
מילוי גבינה: קופסאת גבינה 5% מומלץ גבינת שמנת 5% אפשר בטעמים, אם נטראלי להוסיף כפית עגבניות מיובשות, 2 פרוסות חמד 5%, 2 פרוסות גבנ"צ 9%
מילוי בולונז: להכין רוטב בולונז או להשתמש בקנוי
אופן הכנה:
שלב ראשון, לקחת חציל ולעשות לו זברה עם קולפן. פס שחור ופס לבן- עם הקולפן.
לשים בתנור ל 20 דקות על 190-200 מעלות.
שלב שני, מילוי. יש אופציה לשני מילויים:
1. מילוי בולונז: לשים בולונז בפנים ולקשט עם פרוסות עגבניה, לאכול אח"כ עם כף טחינה
2. מילוי גבינות: לערבב גבינת שמנת 5%, אפשר קוטג', ממרח עגבניות מיובשות ולשים מעל פרוסת גבנ"צ/ חמד.

לאפות בתנור למשך 20 דקות על 180 מעלות.
Kommentare